MEB Bakan Yardımcımız Sayın Celile Eren Ökten, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Sayın Cengiz Mete, Hayat Boyu Öğrenme Daire Başkanı Sayın Sedat Seçkin Bozkurt  Okulumuzu ziyaret ettiler.

MEB Bakan Yardımcımız Sayın Celile Eren Ökten, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Sayın Cengiz Mete, Hayat Boyu Öğrenme Daire Başkanı Sayın Sedat Seçkin Bozkurt Okulumuzu ziyaret ettiler.

06.02.2024 229

Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcımız Sayın Celile Eren Ökten, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Sayın Cengiz Mete, Hayat Boyu Öğrenme Daire Başkanı Sayın Sedat Seçkin Bozkurt ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Tosun okulumuzu ziyaret ederek, öğretmenlerimizle Öğretmenler Odasında sıcak ve samimi bir buluşma gerçekleştirdiler. Okul Müdürümüz Habib Yıldırım, Sayın Bakan Yardımcımıza ve beraberindeki heyete okulumuzun yayınlarından oluşan kitap seti takdim etti. Ziyaretlerinden dolayı Sayın Bakan Yardımcımıza, Genel Müdürümüze, Daire Başkanımıza ve İl Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyoruz..

06-02-202406-02-202406-02-202406-02-2024