TELAFİDE BEN DE VARIM KAPSAMINDA ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ'NE GEZİ DÜZENLEDİK!

17.07.2021 887

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri telafide ben de varım kapsamında Adıyaman Üniversitesi'ne gezi düzenlendi.

Gezi öncesi, Okul Müdürü Muharrem Aytekin, İngilizce Öğretmeni Nesibe Çelikten, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Coşkun Polat ile 9., 10. ve 11. sınıf öğrencileri Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut'u makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumhur Kırılmış'ında yer aldığı ziyarette, öğretmenler ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Rektör Turgut, Üniversitenin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Ziyaret sonrası yeşili, doğal güzellikleri ve tarihi eserleriyle Adıyaman değerlerinin aynı çatı altında buluştuğu Adıyaman Üniversitesini gezen öğrenci ve öğretmenler, ebru ve hat sanatı  atölyelerine büyük ilgi gösterdiler.

Minyaman Çarşısı, Adıyaman Evi, Nemrut Dağı Tümülüsü ve Perre Antik Kenti görsellerinin de içerisinde bulunduğu kampüs alanını gezen öğrenciler, sınıflar, yemekhane ve kantinlere de göz gezdirdiler.

Üniversite idari çalışanlarının anlatımlarıyla Üniversitemiz hakkında bilgiler alan öğrenciler sosyal, sportif, kültürel, eğitim-öğretim, yurt ve yemek konuları ile ilgili bilgilendirildiler.

Geziden dolayı oldukça memnun olduklarını belirten Adıyaman Fen Lisesi Okul Müdürü Muharrem Aytekin, "Oldukça verimli bir gezi organizasyonu oldu. Gerek anlatılanlar gerekse kendi gördüğümüz güzellikler Üniversitemizin neden bu kadar tercih edildiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Özellikle öğrencilerimizin Adıyaman Üniversitesini tercih etmeleri konusunda bilgiler vereceğiz. Üniversitemizin her geçen gün büyümesinde ve gelişmesinde büyük emekleri olan başta Adıyaman Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

17-07-202117-07-202117-07-202117-07-202117-07-202117-07-202117-07-202117-07-202117-07-202117-07-2021