YKS 2022'DE ÖĞRENCİMİZİN GURUR VEREN HİKAYESİ!

24.07.2022 1270

2022 YKS'de Türkiye 126. olan okulumuzun ve ilimizin gururu öğrencimiz Seren ESMER 'in gurur verici başarı hikayesi

Adıyaman'da yaklaşık 5 yıl önce annesi ve kuzenini kaybettiği trafik kazasında kısmi felç geçiren ve hastane odasında Adıyaman Fen Lisesi'ni kazanan Seren ESMER kızımız, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) ise Türkiye 126.'si ve Adıyaman 1.'si oldu.

Esmer, 2017'de geçirdiği trafik kazası sonucunda Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görüp hastane odasında eğitimine devam ederek LGS'den 407 puan aldı ve birinci tercihi olan Adıyaman Fen Lisesine yerleşti.

Daha sonra işitme engelli babasının destekleriyle okula devam eden Esmer, hayatındaki bütün engellere rağmen YKS'de önemli başarı elde ederek Türkiye 126.sı oldu. Kızımıza hayatı boyunca başarılar dileriz.

Haber Linkleri:

Hastane odasında fen lisesini kazanıp YKS'de Adıyaman 1.'si oldu (aa.com.tr)

Yks Adıyaman Birincisi Seren Esmer, Ödüllendirildi - Adıyaman (iha.com.tr)

Yks adıyaman birincisi seren esmer, ödüllendirildi - Adıyaman Haberleri (haberturk.com)

Hastane odasında fen lisesini kazanan Seren, YKS'de Adıyaman 1.'si oldu (ensonhaber.com)

24-07-2022