Denetleme Kurulu Raporu 2021

ADIYAMAN FEN LİSESİ

OKUL-AİLE BİRLİĞİ DENETLEME KURULU FAALİYET RAPORU

OCAK  - ARALIK / 2021TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU

1- Okul aile birliği denetleme kurulu 31/12/2021 Cuma günü toplanarak yönetim kurulunun çalışmalarını ve evraklarını denetlenmiş aşağıdaki şekilde faaliyet raporu hazırlanmıştır. Okul aile birliği yönetmeliğinin 14. maddesi gereği denetleme kurulumuz, yönetim kurulu faaliyetlerini denetlemiş usulüne uygun kararlar aldığı, okulun eğitim öğretim çalışmalarına katkıda bulunduğu görülmüştür.

2- Okul aile birliği bütçesinden yapılan mal ve hizmet alımları sonucu okulun temizlik düzeyinin istenen durumda olduğu tespit edilmiştir.

3-Yapılan harcamalar için komisyon kurulduğu, fatura karşılığında harcama yapıldığı, alınan taşınırların TEFBİS sitemine kayıt edildiği, taşınır mal yönetmeliği hükümlerine göre işlem yapıldığı, her türlü satın alınan mallar için yönetim kurulunun karar aldığı ve fatura kayıtlarının işlendiği görülmüştür.

4-Okula yapılan ayni ve nakdi bağışların usulüne uygun olarak kabul edildiği tespit edilmiştir.

5- Yönetim kurulunca toplanılan gelirlerin usulüne uygun bir şekilde kayıt altına alındığı, tutulması gereken defterlerin günü gününe işlendiği görülmüştür.

6-   01 Ocak – 31 Aralık 2021 arası gelirler ve yapılan harcamalar aşağıya çıkarılmıştır:

GELİRLER TOPLAMI:       54.369,24   TL

GİDERLER TOPLAMI:       48.992,00   TL