OKULUMUZA KAYIT YAPACAK ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN DİKKATİNE!

OKULUMUZA KAYIT YAPACAK ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN DİKKATİNE!

2021 LGS yerleştirme sonuçlarına göre Adıyaman Fen Lisesine kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri; yerleştirme işlemleri ve esaslarına göre sistem üzerinden otomatik olarak yapılacaktır. Kayıt için okula başvurmanız zorunlu değildir. Ancak siz değerli veli ve öğrencilerimizi, okul kaydı, seçmeli ders kaydı, pansiyon kaydı ve tanışmak için aşağıda belirtilen evraklarla birlikte 26-Temmuz-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında okulumuza bekliyoruz.

17.07.2021 843


Kıymetli Velilerimiz;

Öğrencinizin oldukça zor bir sınav süreci, büyük bir başarı göstererek tamamlamış ve ADIYAMAN FEN LİSESİ'ni kazanmış olmasından dolayı sizleri ve öğrencimizi yürekten kutluyoruz. Öğrencinizin dört yıl boyunca öğrenim göreceği Adıyaman Fen Lisesi, gençlerimizin akademik ve sosyal gelişimlerini tamamlayarak hayata ve bir üst öğrenime hazırlayacak donanım, kadro ve vizyona sahiptir. Bu dört yıllık süreyi en iyi şekilde planlayıp, öğrencilerimize çok iyi bir gelecek hazırlamak amacıyla sizlerle daima dayanışma içinde olmayı arzuluyoruz.

Adıyaman Fen Lisesi ailesine katılmanız bizi onurlandıracaktır.

Ayrıca sitemizden kayıt kılavuzunu (aşağıda link verilmiştir) okumanızı, okul ve pansiyon kaydı için gerekli belgelerin çıktılarını alıp doldurarak okula gelmenizi önemle rica ederiz.

ADIYAMAN FEN LİSESİ 2021 KAYIT KLAVUZU için tıklayınız!...