9.SINIF VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2022-23 Öğretim yılı 12 Eylül Pazartesi günü başlayacaktır.

09.09.2022 605

2022-23 Öğretim yılı 12 Eylül Pazartesi günü başlayacaktır. Öğrencilerimizi ilk gün kendi imkanlarınızla saat 07:50'de okulda olacak şekilde getirmeniz gerekmektedir. İlk gün öğrencilerimize okula uyum, tanıtım, tanışma, kitap dağıtımı gibi etkinlikler yapılıp servislere yerleştirilecek ve eve gönderileceklerdir. Öğrencimizin, okul tarafından yerleştirildiği servisin plakası ile şoförün isim – telefon bilgilerini not edip sizinle paylaşmaları gerekmektedir. Eve getiren servis Salı günü sabah evden alıp okula getirecek ve Salı günü dersler işlenmeye başlayacaktır. İlk hafta pansiyon öğrencilerimiz dışındaki gündüzlü öğrencilerimize yemek hizmeti verilemeyecek olup, ikinci haftadan itibaren günlük 16 TL'lik bedelle hesaplanacak aylık ücreti peşin veren öğrencilerimiz pansiyonda öğle yemeği yiyebileceklerdir. Bu esaslar doğrultusunda öğrencilerimizin zamanında, okul kıyafetleri ile ve cep telefonlarını almadan okulda olmalarını, ders kitaplarının sığacağı çantalarını yanlarında bulundurmalarını önemle rica ederiz.

ÖĞRENCİ SERVİS FİRMASI: KAYA TURİZM

Abdullah KAYA 0533 767 3833