ANADOLU MEKTEBİ

ANADOLU MEKTEBİ "MUSTAFA KUTLU PANELİ"

25.03.2024 78

"Okulumuz 'Anadolu Mektebi' öğrencilerinden Mustafa Kutlu Paneli" Okulumuz öğrencileri tarafından "Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Programı" kapsamında “Mustafa Kutlu Panel”i düzenlendi. Dört ayda Mustafa Kutlu'nun kitaplarını okuyan öğrencilerimiz tarafından, yazarın eserlerinde değindiği konularla ilgili sunumlar yapıldı. İki oturum hâlinde gerçekleştirilen panelin, Özlem Zehra Bilen başkanlığında gerçekleştirilen birinci oturumunda 9-A sınıfı öğrencilerinden Yusuf Eren Şahin, "Mustafa Kutlu'da Sağ-Sol Kavgası", 9-C sınıfı öğrencilerimizden Buğra Kağan Yılmaz "Mustafa Kutlu Hikâyelerinde Din ve Tasavvuf", 9-C sınıfı öğrencilerimizden Fatma Nur Tümen "Mustafa Kutlu Hikâyelerinde Aile Bağları" 10-D sınıfı öğrencilerimizden Özlem Zehra Bilen de "Mustafa Kutlu Eserlerinde İnsan Tipleri" konulu sunumlarını yaptılar.
Zeynep Kocadağ’ın başkanlık yaptığı ikinci oturumda ise 9-A sınıfı öğrencilerimizden M. Eymen Şahin “Mustafa Kutlu Hikâyelerinde Değişen Karakterler” 9-C sınıfı öğrencilerimizden C. Arda Aktepe “Mustafa Kutlu Hikâyelerinde Kültür ve Gelenek” 10-C sınıfı öğrencilerimizden Zeynep Kocadağ “Mustafa Kutlu’da Doğaya Dönüş” ve 11-B sınıfı öğrencilerimizden İrem Coşkun “Mustafa Kutlu ve Göç” konulu sunumlarını yaptılar. Panel programı, okulumuz edebiyat öğretmenlerinden Ramazan Eken’in değerlendirme konuşması ile sona erdi. Katılımcı öğrencilerimizi tebrik ediyor, diğer öğrencilerimizi de Anadolu Mektebi’nin yeni programına katılmaya davet ediyoruz.

25-03-202425-03-202425-03-202425-03-2024