ÖĞRENCİLERİMİZDEN 2.DÖNEM SINAVLARINA GİRMEK İSTEMEYENLERE AİT DUYURU

12.05.2021 499

Bakanlığımızın 11/05/2021 tarihli basın açıklamasında(açıklama için tıklayınız);

Bakanlığımızca resmî ve özel ortaöğretim kurumlarındaki sınav uygulamalarının salgın tedbirleri doğrultusunda yeniden düzenlenmesi kararlaştırılmış ve bu kapsamda 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının birinci ve ikinci dönemine ilişkin sınavların 12. sınıflarda tamamlanmış; hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıfların önemli bir kısmında ise sınavların yapılmış olması hususları göz önünde bulundurularak ölçme ve değerlendirme uygulama ve süreçleri yeniden düzenlenmiştir.

Buna göre, resmî ve özel ortaöğretim kurumlarında;

" 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminde yapılacak sınavlara yönelik hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine bu sınavlara katılıp katılmama hususunda tercih hakkı sunulacaktır. Sınavlara katılmak istemeyen öğrencilerin velilerinin bu taleplerini içeren dilekçeleriyle en geç 21 Mayıs 2021 tarihine kadar eğitim kurumu müdürlüklerine başvuru yapmaları gerekecektir. "

denmektedir.

İlgili madde hükmü gereği 2.dönem sınavlarına katılmak istemeyen öğrencilerimizin velileri, aşağıdaki linkte yer alan dilekçeyi doldurarak elden veya imzalı halini, taranmış / fotoğrafı çekilmiş okunaklı olacak şekilde okulumuzun adiyamanfen02@gmail.com mail adresine 21 Mayıs tarihine kadar ulaştırılması önemle duyurulur.

Dilekçe göndermeyen / getirmeyen öğrenciler için sınavlar açılacak olup 24 Mayıs tarihinden itibaren okulumuzda yapılacak olan sınavlara ilişkin program önümüzdeki günlerde müdürlüğümüzce duyurulacaktır.

DİLEKÇEYİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

12-05-2021