OKULUMUZDA ÜNİVERSİTE TANITIM VE TERCİH REHBERLİĞİ

29.12.2021 316

Okulumuz Adıyaman Fen Lisesi Spor Salonunda Adıyaman'daki lise öğrencilerinin ülke genelindeki farklı üniversiteler ile ilgili bilgi sahibi olmaları amacıyla Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ADIYAMAN FEN LİSESİ ve Unilook Türkiye işbirliğinde organize edilen tanıtım ve tercih günleri etkinliği 2 gün sürdü.

Türkiye'nin farklı coğrafyalarında yer alan 14 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğe Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumhur Kırılmış, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Gümüş, İş Kur İl Müdürü Emin Yücekaya, Memur Sen Adıyaman İl Temsilcisi Ali Deniz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Üniversite temsilcileri ile bir araya gelen ziyaretçiler, üniversiteler hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Üniversite tercihleri noktasında öğrenci ve velilere daha etkin destek olmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında öğrenci ve veliler üniversite temsilcileri ile buluşurken, stantları ziyaret eden öğrenci ve velilere tanıtıcı broşürler ve üniversiteleri tanıtıcı çeşitli materyaller verildi.

Adıyaman Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, İstanbul Medipol Üniversitesi, TOBB ETÜT Üniversitesi, İstanbul Okan Üniversitesi, İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, İstanbul Nişantaşı Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Uluslararası Final Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi,  Kıbrıs İlim Üniversitesi, Lefke Üniversitesi ve SANKO Üniversitesi stantlarının yer aldığı tanıtım ve tercih günleri iki gün boyunca ziyaretçilerini kabul etti.

29-12-202129-12-202129-12-202129-12-202129-12-202129-12-202129-12-202129-12-202129-12-2021